Kaldebornweg 82 , Heerlen

€ 339.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

222 m²

Woonoppervlakte

155 m²

Aantal slaapkamers

4

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Woning is verkocht !

Nieuw in de verkoop deze schitterende, instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en heel veel woongenot ... en dat in één van de fijnste wijken van Heerlen, Caumerveld/De Erk!

Omschrijving:

Deze woning moet je van binnen gezien hebben want de huidige eigenaren hebben in de loop der jaren deze woning met veel zorg en liefde gemoderniseerd en dat is echt heel goed te zien als je het huis van binnen hebt bekeken.

Het huis biedt ruim 150m² woonoppervlakte, een ruim souterrain, de begane grond is gigantisch groot en ruim, op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met 2e toilet en op de tweede verdieping vind je nog eens 2 ruime slaapkamers plus een badkamer met toilet.

Heerlijk rustig gelegen op deze uiterst geliefde woonplek, nabij uitvalswegen, winkelvoorzieningen, scholen (basisscholen en middelbare scholen), sportverenigingen en op een korte afstand van het Caumerbos waar je heerlijk kunt wandelen.

Indeling:

Souterrain:

Het souterrain is te bereiken via de hal en biedt met ca 24m² voldoende bergruimte.

Begane grond:

Via de entree komen we in de prachtige en ruime hal (ca. 11m²) voorzien van een zeer mooie tegelvloer met toegang tot het ruime toilet, de woonkamer, woonkeuken, provisiekelder en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via de hal betreden wij de woonkamer en deze biedt met 28m² veel ruimte. Vanuit de woonkamer heb je een directe verbinding met de ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, zoals een 5-pits gaskooktoestel, koelkast, oven, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap en veel bergruimte. Ook hangt in de leefkeuken een airco die kan verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Via het grote raam aan de achterzijde heb je verbinding met de mooie tuin. De keuken is voorzien van stucwerk in marmerlook maar is altijd weer terug te brengen naar stucwerk in witte look. En wist je dat van de voorzijde van de woning tot aan de achterkant van de keuken je 18 meter (!) aan lengte krijgt!

Via de keuken krijg je toegang tot de bijkeuken waar ook het witgoed aangesloten kan worden. Via de bijkeuken krijg je toegang tot de fraaie tuin (ca. 98m²) die gelegen is op het zuiden, dus volop zon, de hele dag door!

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is te bereiken via een mooie trappartij hier bevinden zich de overloop met twee ruime slaapkamers (14m² en 11m²) en de badkamer (9m²). Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en de master bedroom is voorzien van een inverse airco. De badkamer kent een moderne afwerking en is voorzien van een hangend toilet, een design-radiator, een bad en een wastafel met onderbouwmeubel.

Tweede verdieping:

Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping, hier bevinden zich eveneens twee slaapkamers (17m² en 12m²) plus toegang tot de ruime badkamer (6m²). Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en één slaapkamer is voorzien van een airco (koelen en verwarmen). De tweede badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een bad en een wastafel met onderbouwmeubel.

Tuin:

De ruime achtertuin is voorzien van een grasveld en biedt, met zijn 98m², veel mogelijkheden. De tuin is gelegen op het Zuiden dus je hebt de gehele dag heerlijke zon.

Bijzonderheden:

  • De woning is voorzien van 10 zonnepanelen die eigendom zijn.
  • Het woonhuis is geheel voorzien van isolerende beglazing in kunststof kozijnen, vloerisolatie onder de vloerverwarming en dakisolatie.
  • De woning beschikt grotendeels over rolluiken, aan de voorzijde elektrisch bedienbaar, op de 1e verdieping zijn de rolluiken handmatig te bedienen.
  • De woning heeft 3 airco’s en die zijn eigendom.
  • Caumerveld mag zich de op twee na best gewaarde buurt van Nederland noemen.
  • Energielabel C geldig tot 6 januari 2033.
  • De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.
  • De groepenkast is in 2022 geheel vernieuwd.
  • Het woonhuis is van het bouwjaar 1914.
  • HR-ketel is vernieuwd december 2020. (eigendom)

 

Laat je betoveren door deze woning en weet dat je heel veel woonruimte krijgt tegen een scherpe prijs want in deze wijk ligt de m² prijs op 3.100 euro per m² woonoppervlakte (bron: Calcasa).



Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

222 m³

Prijs

€ 339000

Woningoppervlakte

155 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

4

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

8

Bouwjaar

1914

Verdiepingen

4

Inhoud

403 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart