Limburgiastraat 23 , Heerlen

€ 189.000,- k.k.

Verkocht


Soort Object

Tussenwoning

Oppervlakte

169 m²

Woonoppervlakte

112 m²

Aantal slaapkamers

3

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

DEZE WONING IS VERKOCHT!


Leuke starterswoning/gezinswoning in de buurt van het centrum bieden wij nu te koop aan!

Gelegen in Heerlen ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Limburgiastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 122 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 169 m2. De woning is gebouwd in 1930 en heeft een energielabel C.
Limburgiastraat 23 is gelegen in de buurt Meezenbroek. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Heerlen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning biedt veel ruimte met 2 slaapkamers en 2 badkamers op de eerste verdieping en een ruime (slaap)kamer op de zolderverdieping.

Kom de woning bezichtigen want je krijgt hier echt veel ruimte voor een leuke en goed onderhouden woning waarin de huidige bewoonster met veel plezier en liefde heeft gewoond en de woning ook zo heeft gekoesterd! 
Op deze woning is de Starterslening van de Gemeente Heerlen mogelijk, meer informatie hierover kunnen wij u verstrekken tijdens de bezichtiging.

Let op: de woning kent een recht van overpad aan de achterzijde van de woning

 

Begane grond:

Bij de entree van de woning kom je in de gang waar zich de toegang bevindt naar de keuken en de opgang naar de eerste verdieping.
Als eerste kom je in de ruime keuken (ca. 13m²) die functioneel is en voorzien van een gaspit, vaatwasser (los en nog nieuw), oven ... de combi magnetron functioneert niet meer, de grote koelkast blijft achter. Vanuit de keuken kom je in de sfeervolle woonkamer (ca. 27m²). De woonkamer bestaat uit 2 delen, het eetkamer gedeelte waar zich ook een toegangsdeur bevindt naar het toilet en een bergruimte voor bijvoorbeeld voorraden. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaat vloer en kunststof kozijnen en achterpui. 
Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot de tuin maar eerst ga je over een stuk (ca. 1,5m) trottoir dat dient als recht van overpad van de drie buren. Daarna krijg je toegang tot de tuin (ca. 50m²) die gelegen is op het zuid westen dus veel zon. de tuin is af te sluiten van de woning en achterin staat een mooie ruime schuur (ca. 20m²) die deels is ingericht als werk/sportruimte maar ook weer opgeknapt kan worden tot één groot geheel... 

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 2 ruime slaapkamers en twee badkamers (!) De slaapkamers zijn qua grootte ca. 15m² en 13m² (deze slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft nog toegang tot het dakterras van ca. 13m²). De eerste badkamer (ca. 6m²) is voorzien van een groot ligbad. De andere badkamer (ca. 5m², voorzijde woning) is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, 2e toilet en verwarming. Het grijze tegelwerk aan de muur in combinatie met de houten look vloer geeft deze badkamer een hele moderne feel and look!

Zolder:

De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap. Bovenin komt u eerst op een kleine overloop aan en verder treft u 2 ruimtes aan. In één ruimte tref je de omvormer van de zonnepanelen aan (zijn eigendom en 10 stuks) en de CV ketel, die is van 2022 dus nog helemaal nieuw. 
De andere ruimte ca. 19m² kan dienen als slaapkamer of werkruimte. Op dit moment is die ruimte voorzien van een keukenblok maar dat is weg te halen waardoor er een zeer ruime slaapkamer kan ontstaan.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning is een klein deel tuin dat bij de woning behoort, het grasperk aan de voorzijde is van de Gemeente Heerlen. 
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin die met een diepte van ca.  8,80 meter en breedte van ca. 4,90 meter voldoende ruimte biedt. 
De schuur (van steen) biedt verrassend veel ruimte (ca 20m²) en is nu in twee delen ingedeeld. Dit is makkelijk weer tot 1 grote ruimte te maken en met wat gipsplaten, stucwerk om te toveren tot een geweldige ruimte voor misschien een wellness inrichting (sauna) of als werkruimte, sportruimte, mogelijkheden te over!
Tussen de woning en de tuin geldt een recht van overpad voor de drie buren.


Aanvullende informatie:

- Energielabel is C
- Voorzijde woning en zijkant woning voorzien van rolluiken
- Woning is deels voorzien van kunststof kozijnen (achterzijde en zijkant woning) en deels van hout (voorzijde woning, behalve de voordeur)
- Recht van overpad zijkant en achterzijde woning
- Dakbitume dakterras is in 2021 vernieuwd inclusief het daklood
- 10 zonnepanelen met een opbrengst van 3,14 MWh in 2022, geplaatst in 2018 door Volta Solar
- WOZ waarde € 179.000,= 


Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Verkocht

Perceeloppervlakte

169 m³

Prijs

€ 189000

Woningoppervlakte

112 m²

Type woning

Tussenwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

7

Bouwjaar

1930

Verdiepingen

7

Inhoud

412 m³

Garage

Geen garage

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

C

Aanvaarding

per 1 maart 2024

Op de kaart