Friezenstraat 3 , Maastricht

€ 569.000,- k.k.

Te laat


Soort Object

Hoekwoning

Oppervlakte

153 m²

Woonoppervlakte

148 m²

Aantal slaapkamers

5

Meer foto's Vragen
Algemene omschrijving

Deze woning is verkocht !

Nieuw in de verkoop deze prachtige, energiezuinige en instapklare woning in Maastricht!


Unieke kans om in een royale hoekwoning te kunnen wonen, gelegen op een centrale locatie nabij de "Groene Loper" in Maastricht.

Duurzaam wonen in een rustige, kindvriendelijke wijk met een speelplek voor de deur. Hier, aan de Friezenstraat, staat deze zeer ruime hoekwoning met een garage, vier slaapkamers en energielabel A. De ruime woonkamer grenst aan de zonnige tuin op het zuiden. Vanuit de tuin is de stenen garage te bereiken, perfect voor de auto, fietsen en berging. De moderne keuken, badkamer en algehele afwerking zorgen ervoor dat je niet hoeft te verbouwen.

Deze instapklare woning staat op de hoek van de Friezenstraat en de kinderen hoeven alleen de rustige straat over te steken naar het plantsoen met speeltuintje en om de hoek is een bushalte. Verder woon je in de nabijheid van de supermarkt, diverse winkels, horecagelegenheden en het nieuwe stadsdeel De Groene Loper. Een basisschool bevindt zich, net als het United World College en voortgezet onderwijs, in de nabijheid. Met de fiets en bus zijn het treinstation, Wyck en de historische binnenstad goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: 

Bij binnenkomst tref je een ruime hal aan (ca. 8,m²). Aan de rechterzijde zijn de meterkast, een losse grote garderobekast en trapopgang naar de eerste verdieping, terwijl aan de linkerzijde de moderne toiletruimte met fonteintje is. De mooie stenen vloer met vloerverwarming ligt op de hele begane grond. 

Vanuit de hal loop je, via een mooie glazen deur die het nog ruimtelijker doet aanvoelen, de keuken/woonkamer in en in de keuken staat een moderne, luxe keuken in een U-opstelling met een stijlvol aanrechtblad en een kastenwand met inbouwapparatuur, waaronder 2 combi-ovens waarvan 1 met stoomfunctie. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, een Quooker, een grote koelkast en een aparte diepvries. Alle apparatuur is van het merk Miele.

De woonkamer is ruim (ca. 50m²), zeer licht en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en de woonkamer geeft direct verbinding en toegang met de tuin. 

Eerste verdieping:

Via een brede vaste trap bereik je de eerste verdieping. Er zijn hier twee slaapkamers, waarvan één hele grote (is een samenvoeging van 2 slaapkamers tot 1) en een luxe badkamer op de eerste verdieping, waarbij de rechte wanden en grote ramen zorgen voor een ruimtelijk effect. 

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 24m²
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 10m²
– Badkamer: afmeting ca. 8,5 m²

De moderne badkamer is fraai ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, een wandcloset, designradiator en een tweepersoons wastafelmeubel. Hier is de vloer voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:

Een van de voordelen van deze hoekwoning is de zeer ruime tweede verdieping. Hier heeft u de beschikking over twee slaapkamers en een wasruimte. Beide slaapkamers grenzen aan het ruime dakterras. 

– Slaapkamer 4: afmeting ca. 11m².
– Slaapkamer 5: afmeting ca. 10m²
– Wasruimte/technische ruimte: afmeting ca. 4 m²

In de wasruimte/technische ruimte staat de wasmachine en droger, ook is hier de hybride CV ketel (2023 en eigendom) aanwezig. Deze is van het merk Atag.

Tuin en garage:

Vanuit de woonkamer loop je de loungetuin in die is aangelegd onder architectuur van Gay Jongen en de tuin is gesitueerd op het zonnige zuiden. Verder geeft de tuin toegang tot de garage die te gebruiken is om 1 auto in te stallen of als extra bergruimte.

Bijzonderheden:

- Uitstekend geïsoleerde, duurzame woning met een warmtepomp;
- Vijf slaapkamers, waarvan twee op de bovenste verdieping;
-       Ruim dakterras van ca. 20m², staat in verbinding met slaapkamer 4 en 5
- Garage, direct te bereiken vanuit de tuin;
- Hardhouten kozijnen met draai-kiepramen en openslaande tuindeuren, voorzien van HR++ beglazing;
- Het buitenschilderwerk is in 2022 gedaan;
- Het huis is voorzien van 9 zonnepanelen (2022)
-       Energielabel A
-       Zowel keuken, tuin en spiegelwanden zijn onder architectuur van Gay Jongen
-       Parkeren met aan te vragen vergunning
-       Instapklare woning in Maastricht

De woning zal na afloop van de bezichtigingen open gesteld worden op eerlijkbieden.nl ... u vindt daar alle verdere informatie over de woning en u kunt daar uw eventuele bod met eventuele voorbehouden, achter laten. Na afloop van de biedingsperiode zal de verkoper bepalen wie de woning gegund krijgt.

Afmetingen:

Op aanvraag sturen wij u een plattegrond toe met de maten van de ruimtes.

Alle afmetingen zijn ca. afmetingen en geen rechten aan te verbinden


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens.
Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Aan deze brochure en eventuele tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Label

Te laat

Perceeloppervlakte

153 m³

Prijs

€ 569000

Woningoppervlakte

148 m²

Type woning

Hoekwoning

Slaapkamers

5

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

7

Bouwjaar

2007

Verdiepingen

3

Inhoud

556 m³

Garage

Achter de woning

Onderhoud

Goed

Tuin

Ja

Energielabel

A

Aanvaarding

In Overleg

Op de kaart